Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Muisti, oppiminen ja tiedonkäsittely

Näiden tutkimuspakettien lisäksi voit aina tiedustella, kykenisikö psykologisella tutkimuksella vastaamaan johonkin juuri Sinua kiinnostavaan muistin, oppimisen ja tiedonkäsittelyn kysymykseen. Ota rohkeasti yhteyttä!

Muistin välitarkastus

Kenelle: 25-65-vuotiaalle muistinsa nykytilasta kiinnostuneelle tai tulevaisuuteen viisaasti varautuvalle.

Mitä hyödyt: Saat luotettavan ja kattavan kuvan muistisi perustoimintojen nykytilasta. Jos epäilet muistin heikentymistä, tutkimuksesta saatava tieto voi rauhoittaa mieltäsi tai johtaa nopeammin aiheellisiin lisätutkimuksiin. Tutkimuksesta on hyötyä myös ennakoivana toimenpiteenä:  muistin heikentymisen arviointia myöhemmällä iällä auttaa paljon se, että käytettävissä on aikaisempi tutkimustulos.

Sisältö: haastattelu ja keskilaaja muistitoimintojen arviointi 1,5-2,5 tuntia, palautekeskustelu n. 20-30 minuuttia.

Hinta: 249 euroa.

Laaja tiedonkäsittelyn tutkailu

Kenelle: 25-65-vuotiaalle yleisten tiedonkäsittelytoimintojensa ja muistinsa nykytilasta kiinnostuneelle tai tulevaisuuteen viisaasti varautuvalle.

Mitä hyödyt: Saat luotettavan ja kattavan kuvan yleisten tiedonkäsittelytoimintojesi ja muistisi nykytilasta. Tutkimuksessa kuvataan tiedonkäsittelysi yleinen taso sekä osa-alueiden mahdolliset vahvuudet ja heikkoudet. Jos epäilet tiedonkäsittelytoimintojesi tai muistisi heikentymistä, tällä tutkimuksella huoli parhaiten talttuu tai jatkotutkimusten tarve selviää. Tutkimuksesta on hyötyä myös ennakoivana toimenpiteenä:  tiedonkäsittelyn ja muistin heikentymisen arviointia myöhemmällä iällä auttaa paljon se, että käytettävissä on aikaisempi tutkimustulos.

Sisältö ja kesto: haastattelu sekä keskilaaja yleisten tiedonkäsittelytoimintojen arviointi ja keskilaaja muistitoimintojen arviointi 3-4 tuntia, palautekeskustelu n. 20-30 minuuttia.

Hinta: 390 euroa.

 

Kiinnostaako psykologinen tutkimus?

Lähetä kysely ja sinuun otetaan pian yhteyttä. Voit kertoa olevasi kiinnostunut jostakin yllä kuvatusta tutkimuspalvelusta tai kuvata oman askarrutuksesi, jota haluaisit tutkia ammattilaisen kanssa.

Kyselyn lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.