Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hyvinvointi ja terveys

Kuvaukset ja hinnat koskevat yksilöohjausta. Ryhmäohjauksesta sovitaan erikseen.

Irti unettomuudesta

Kenelle: Aikuiselle, jota haittaavat nukahtamisen tai unessa pysymisen vaikeudet.

Mitä hyödyt: Uniongelmien kestävimmät hoitokeinot ovat käyttäytymistieteellisiä. Alkukartoituksen jälkeen saat ohjauksen tutkittuihin keinoihin nukahtaa paremmin, pysyä unessa ja pitkällä aikavälillä vähentää päiväaikaista väsymystä.

Sisältö ja kesto: 4-8 noin 45 minuutin ohjaustapaamista

Hinta: 75 euroa per ohjaustapaaminen

Elämäntapojen tarkastelu ja muuttaminen

Kenelle: Aikuiselle, joka haluaa tarkastella ja muuttaa elämäntapojaan pitkäaikaisesti. Nämä elämäntavat voivat liittyä esimerkiksi syömiseen, liikuntaan tai nukkumiseen.

Mitä hyödyt: Psykologi ei voi kertoa, mitä sinun pitää syödä tai millaista liikuntaa harrastaa. Psykologisessa ohjauksessa saat kuitenkin keinoja säädellä esimerkiksi omaa syömistäsi, liikkumistasi ja nukkumistasi tietoisemmin ja kestävämmin. Ohjauksen alkuvaiheessa valitaan tavoite ja ohjauksen alustava kesto, jonka jälkeen ryhdytään työskentelemään tavoitteesi eteen.

Sisältö ja kesto: 2-10 noin 45 minuutin ohjaustapaamista

Hinta: 75 euroa per ohjaustapaaminen

Terveyttä sairaudessakin

Kenelle: Aikuiselle, joka tarvitse tukea ja ohjausta jonkin ruumiillisen sairauden tai oireilun vuoksi.

Mitä hyödyt: Ruumiilliseenkin sairauteen, oireiluun tai onnettomuuden jälkitiloihin sopeutuminen voi olla henkisesti vaativa prosessi. Liittyipä tilanteeseesi vaativa krooninen tai etenevä sairaus tai esimerkiksi hankala kipuoireilu, voi asiantuntevasta psykologisesta ohjauksesta olla apua oireisiin suhtautumisessa, oman tunne-elämän säätelyssä ja tulevaisuuteen suuntautumisessa ja siten toipumisen ja kuntoutumisen nopeuttamisessa. Ohjauksen alussa määritellään tavoite ja lähdetään sitten hakemaan sinulle sopivia keinoja tuon tavoitteen saavuttamiseksi.

Sisältö ja kesto: 2-10 noin 45 minuutin ohjaustapaamista

Hinta: 75 euroa per ohjaustapaaminen.

Elämäntilanteen askarrutukset

Kenelle: Aikuiselle, joka haluaa tukea ja ohjausta vaikeassa elämäntilanteessa tai joka on kiinnostunut tarkastelemaan menneitä tai tulevia elämänvalintojaan ammattilaisen kanssa.

Mitä hyödyt: Saat sovitun mittaisen ja sovittuihin asioihin keskittyvän ohjausprosessin, jonka tavoite sovitaan alkukartoituksen jälkeen. Ohjauksessa elämäntilannettasi, menneisyyttäsi ja tulevaisuuttasi tarkastellaan tavoitteesi mukaan valituista näkökulmista. Nämä näkökulmat voivat liittyä esimerkiksi tunne-elämään, ihmissuhteisiin ja menneisiin sekä tuleviin valintoihin. Onnistuneen ohjauksen päätteeksi olet saattanut oppia taitoja ja suhtautumistapoja, joita kykenet hyödyntämään tulevaisuudessa itsenäisesti.

Sisältö ja kesto: 2-10 noin 45 minuutin ohjaustapaamista

Hinta: 75 euroa per ohjaustapaaminen.

 

Kiinnostaako psykologinen ohjaus?

Lähetä kysely ja sinuun otetaan pian yhteyttä. Voit kertoa olevasi kiinnostunut jostakin yllä kuvatusta ohjauksen aiheesta tai kuvata oman askarrutuksesi, johon haluaisit ammattilaisen näkemystä.

Kyselyn lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.